Весільні обручки

Традиция обмінюватися обручками бере свій початок з часів давньогрецької культури. Обручку як символ кохання вдягають на безименний палець, тому що артерія, яка проходить через нього, йде прямо в серце, і давні греки звали її "лінією життя". З тих пір життя людей дуже змінилось, та обручки як невідємний атрибут весілля, існують з дохристианських часів і по сьогоднішній день. Матеріал обручки може бути різним, головне – взаємне почуття, яке вона символізує.
По традиції обручки купує майбутній чоловік. Лишилось визначити одне маленьке питання: скільки витрачати на обручки ?
Не лишнім буде тактично обговорити зі своєю нареченою вартість обручок перед тим як іти до магазину. Ваше кохання безмежне, а реальный бюджет, нажаль, ні. Думаю варто сказати заздалегіть, скільки грошей ви хочете витратити на обручку для неї. Якщо Ви невзмозі купити для коханої найдорожчу обручку, не засмучуйтеся. Навіть, дивлячись на те, що обручка - символ Вашого кохання, грішми це почуття неможливо визначити.
Що вибрати? Золото? Платину? Вироби традиційно-класичної форми чи можливо щось інше? Відповідь на це питання може бути підказана нареченим їх власним смаком. Про одне лиш не варто забувати при купівлі обручки - вона на все життя! Ось чому не варто поспішати і купувати перше, що сподобається. Потрібно звертати увагу не тільки на його колір і стиль. Потрібно вдягнути обручку на декілька хвилин. В такому випадку можна визначити наскільки зручно почувається палець з обручкою.
Вибираючи і купуючи обручки наречені мають знати, що з чистих благородних металів ювелірні вироби не виготовляються. Для надання необхідних механічних властивостей і кольору до них додають різні кольорові метали, отримуючи сплави, наприклад, золото із сріблом та міддю, іноді з паладієм, кадмієм, нікелем і цинком; срібла і платини - з міддю. Вміст дорогоцінного металу в сплаві визначає його пробу.
Отже, вибираючи обручки зверніть увагу на бірку, яка до них прикріплена. Ні в якому разі не купуйте обручки з рук. По-перше вам можуть продати підробку, по-друге, рахується поганою прикметою носити обручки які носили до вас. Виключенням можуть бути тільки обручки, які передаються в спадок: від батьків - до дітей.

Коментарі